+ 32 2 537 94 31 info@lawgitech.eu

📢  Hallo allemaal,

🎊🎉 We zijn erg blij om aan te kondigen dat Lawgitech een van de Legal Innovation Awards 2021 heeft gewonnen! 🎉🎊

👍 Dank aan Stanislas van Wassenhove en Reshape.legal voor hun ongelooflijke werk, evenals aan de juryleden, Olivier HAENECOUR, Laurent Detaille, Jolan Vereecke, Pierre-Olivier Mahieu, Sepp Brant en Martin Jamar.

👏🏻Felicitaties aan de andere Henchman-winnaars – Jorn Vanysacker, KLEA – Anthony Verhaegen, Afriwise – Steven De Backer en andere genomineerden die ongelooflijke juridische diensten verlenen die u moet ontdekken: Canyon Adrien van den Branden, Contractify, Eisphoria, Theoma, Ulegalize, Knowlex, Knowlia, Euranova, GDPRfolder.eu – Prof. Dr. Jacques Folon, Intolaw en tot slot Simplicy – Adrien Dumonceaux.

💪🏽 Het lijdt geen twijfel dat de Belgische legal tech al op schema ligt.

😘 We dragen deze prijs op aan hen die ons altijd hebben gesteund of geïnspireerd: Thungen Renaud, Silvia Pfeiff, Philippe Dambly, Axel Beelen, Marie-Michèle Montée, Tanguy Verkaeren, Nicolas Cassart, Mathilde Baucy, Marie Heymans, Aurélie Soldai, Hannie Zhu, Mathieu Davy, Guillaume Aksil, Ganaelle SOUSSENS, Pieterjan Montens, Anne-Sophie Vandendooren, Elisabeth Courtens, Christophe Dubois, Renaud Hoyoux, Martin Erpicum, Vinciane Labeye,  Hanane RISAYINDI, Thomas Dofny, Maurice Krings, Marie-Jeanne Attolodé, en al deze linkedin willen niet dat we vermelden omdat we de vermeldingslimiet hebben overschreden … 🙇🏽

Als u ons werk wilt ontdekken, laten we gaan:

https://lnkd.in/dAbvQfEq

Blijf op de hoogte voor meer 😊

#legaltech #legalinnovation #legaldesign #legaldesignthinking #onlineservices #legalprofession

https://lnkd.in/dJ6UU7ZF